Prima paginăCultural

Au fost decernate premiile ediției 2019 a Galei Excelenței Romașcane

Au fost decernate premiile ediției 2019 a Galei Excelenței Romașcane

Dimensiune text

 

 

Luni, 20 mai, în penultima zi de manifestări organizate cu prilejul ediției din acest an a Zilelor Municipiului, romașcanii care fac cinste orașului prin activitatea pe care o desfășoară au fost omagiați în cadrul Galei Excelenței Romașcane. Performerii din zece domenii au fost distinși de administrația locală, în cadrul Galei care a avut loc, începând cu ora 16, în Sala „Nicolae Manolescu-Strunga”. Tot cu acest prilej, au fost prezentate titlurile de cetățean de onoare al orașului, acordate postmortem, prin hotărâre a Consiliului Local, pentru Minodora Ursachi, Constantin N. Vasiliu Bolnavu și Mauriciu Riegler – click aici pentru detalii.

Primarul Lucian Micu le-a adresat mulțumiri și aprecieri pentru activitatea depusă nominalizaților acestei ediții, care, la rândul lor, au adresat câteva cuvinte asistenței. „Doamnelor și domnilor, mă bucur să ne revedem! Gala Excelenței și Gala Educației sunt momentele în care noi, administrația publică locală, vă mulțumim pentru ceea ce sunteți, dar mai ales pentru faptul că respectați istoria acestor locuri, că – prin implicare și dăruire – oferiți un viitor și mai frumos Romanului nostru drag. Nu știu dacă este suficient, dar vă asigur că mulțumirile mele sunt sincere! Sunteți un exemplu pentru cei din jur și sunt onorat că vă cunosc și am încredere că întreaga comunitate este mândră de ceea ce ați realizat și vă stă alături pentru ceea ce veți mai construi!”, a afirmat, în deschiderea manifestării, primarul Lucian Micu.

Premiile Galei Excelenței Romașcane 2019 au mers către:
– Vadim Toader – desemnat Tânărul anului 2019 – pentru detalii despre acest segment al Galei, click aici
– Roman We Connect – click aici
– Pavel Călin – click aici
– Mihaela Ion – click aici
– Sorin Grumuș – click aici
– ACS Vulpițele Galbene – click aici
– Iulian Jugan – click aici
– Lenuța Avădănei – click aici
– Ovidiu Teofănescu – click aici
– Adrian Bura – click aici
– Compania Marcel – click aici
– Clubul Rotary Roman – click aici.

Detalii despre activitatea acestora, precum și intervențiile lor în cadrul galei, puteți vedea accesând linkul aferent fiecăruia dintre laureați.

Organizatorii au decis ca în acest an Gala Excelenței Romașcane să se dispute, în cadrul Zilelor Municipiului Roman, simultan cu Seara „Sergiu Celibidache”, astfel că între momentele dedicate prezentării laureaților Galei au încântat asistența cu recitaluri muzicale elevi ai Școlii de Artă „Sergiu Celibidache” din Roman, premianți ai concursurilor naționale și internaționale, alături de profesorii lor: Corul „Vox Infantiae”, dirijor Ovidiu Trifan; Narcis Artenie, pian, clasa a IV-a, profesor coordonator Lia Voinea; Rebeca Muzicantu și Georgiana Tănase, flaut, clasa a VIII-a, profesor coordonator Diana Dămian; Teodora Arabu, pian, clasa a VIII-a, profesor coordonator Lia Voinea; George Luca Pantilimon, pian, clasa a VI-a, profesor coordonator Mirela Alexandru; Maria Prisecaru, pian, clasa a VI-a, profesor coordonator Fredina Zilberman; Noris Ștefan, țambal, clasa a VIII-a, profesor coordonator Ion Burlacu, acompaniat la pian de profesor doctor Ciprian Ciotloș; Maria Arabu, vioară, clasa a VII-a, profesor coordonator Viorica Burlacu; Denis Murariu, clarinet, clasa a VII-a, profesor coordonator Cezar Duca, acompaniat la pian de profesor doctor Ciprian Ciotloș; Antonia Bilboc, vioară, clasa a VIII-a, profesor coordonator Leonida Lohan, acompaniată la pian de profesor doctor Ciprian Ciotloș; Leonard Sandu, saxofon, clasa a VII-a, profesor coordonator Florin Proboteanu, acompaniat la pian de profesor doctor Ciprian Ciotloș; Georgiana Pele-verde, țambal, clasa a VIII-a, profesor coordonator Ion Burlacu, acompaniată la pian de profesor doctor Ciprian Ciotloș; Teodora Ciobanu, vioară, clasa a VII-a, profesor coordonator Viorica Burlacu, acompaniată la pian de profesor doctor Ciprian Ciotloș; Ștefan Stanciu, trompetă clasa a VIII-a, profesor coordonator Iulian Zamă, acompaniat la pian de profesor doctor Ciprian Ciotloș.

Întregul program al galei, transmisă în direct pe pagina de facebook a Primăriei Roman, poate fi urmărit în clipul de la finalul materialului.

 

 

 

Video: MV Production și Primăria Municipiului Roman

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0