Prima paginăCultural

[VIDEO] Gala Excelenței Romașcane 2019 – premiu de excelență pentru directorul APM Neamț, Iulian Jugan

[VIDEO] Gala Excelenței Romașcane 2019 – premiu de excelență pentru directorul APM Neamț, Iulian Jugan

Dimensiune text

 

 

Cu prilejul Zilelor Municipiului Roman, în cadrul Galei Excelenței Romașcane desfășurate luni, 20 mai, una dintre distincțiile de excelență a fost acordată directorului Agenției pentru Protecția Mediului Neamț, Iulian Jugan.

Iulian Jugan s-a născut pe 21 iunie 1972 la Fălticeni, jud. Suceava. Este absolvent al Institutului Militar de Intendenţă şi Finanţe Gheorghe Lazăr Sibiu, promoţia 1992. Din iulie 1992 până în februarie 2005 a lucrat la secretariatul Direcția Informații Militare de la Ministerul Apărării.

Este licenţiat în Comunicare şi relaţii publice la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

Din octombrie 2006 până în august 2013 a fost ofiţer de informare şi relaţii publice la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Petrodava al judeţului Neamţ. În anul 2009 a obţinut un Master la Facultatea de Management a Universităţii din Brașov. În luna aprilie 2011 a urmat un Curs de pregătire în acordarea primului ajutor la Societatea Naţională de Cruce Roşie din România – Filiala Neamţ,

În perioada 2012 – 2014 a fost profesor la Şcoala Postliceală Sanitară din Piatra Neamţ. Din martie 2014 până în decembrie 2014 a fost Director al Cancelariei prefectului, după care, până în aprilie 2015 a fost Consilier în cadrul Cabinetul Preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ. În anul 2015 a parcurs Programul de formare specializată pentru ocuparea unei funcţii publice corespunzătoare categoriei Înalţilor funcţionari publici.

Începând cu luna aprilie 2015, timp de un an, a fost Secretar de Stat la Ministerul mediului, apelor și pădurilor. Din  octombrie 2016 până în aprilie 2018 a fost Subprefect al judeţului Neamţ, iar din aprilie 2018 este director executiv la Agenția pentru Protecția Mediului Neamț. De asemenea, în anul 2017 a urmat Cursul Politică externă şi diplomaţie la Institutul Diplomatic Român.

Din anul 2018 este Doctorand al Facultăţii de Inginerie Chimică și Protecția Mediului la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi. În anul 2002 a obţinut Crucea Naţională „Serviciul Credincios” clasa a III-a (pentru militari), conferită prin Decretul Prezidenţial nr. 968 din 29.11.2002. A urmat mai multe cursuri de formare, are experienţă în managementul organizaţiilor, fiind un specialist în comunicare intra şi interinstituţională.

 

 

Intervenția directorului APM Neamț Iulian Jugan în cadrul Galei poate fi urmărită după minutul 1:42:45:

 

 

Video: MV Production și Primăria Municipiului Roman

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0