[VIDEO] Gala Excelenței Romașcane 2019 – premiu de excelență pentru prof. înv. preşcolar Mihaela Ion

[VIDEO] Gala Excelenței Romașcane 2019 – premiu de excelență pentru prof. înv. preşcolar Mihaela Ion

Dimensiune text

 

 

Cu prilejul Zilelor Municipiului Roman, în cadrul Galei Excelenței Romașcane desfășurate luni, 20 mai, una dintre distincțiile de excelență a fost acordată prof. înv. preşcolar Mihaela Ion.

Doamna Mihaela Ion s-a născut pe 1 august 1963, în satul Băceşti, jud. Vaslui.

După terminarea Liceului Industrial nr. 3 din Roman, a fost educatoare la Şcoala Gimnazială Bozienii de Jos.

Este absolventă a Facultăţii de Sociopsihopedagogie de la Universitatea de Vest din Timişoara, specializarea Institutori – Limba Franceză. Are şi o licenţă în Psihologie, la Facultatea de Psihologie si Ştiinţele Educaţiei a a Univesităţii Petre Andrei din Iaşi.

Are atestat de liberă practică în specialitatile Psihologie Clinică si Psihologie educaţională, precum si un Atestat de formare continuă a personalului didactic.

A lucrat la Eco Şcoala Gimnazială Horia si la Şcoala Gimnazială Mihai Eminescu, in prezent fiind  prof. inv. preşcolar la Şcoala Gimnazială Vasile Alecsandri.

Are o vasta experienta experienta profesionala, a organizat numeroase activitati demonstrative in cadrul Cercurilor pedagogice si in cadrul comisiilor metodice.

A participat la formarea personalului didactic prin Casa Corpului Didactic si a fost membru al comisiei de organizare a  concursurilor scolare si extrascolare.

A initiat si organizat o serie de proiecte educative in parteneriat cu Primaria Roman, Biblioteca municipala George Radu Melidon, Clubul Copiilor, Muzeul de Istorie, Politia rutieră Roman: Crucea în imaginaţia copiilor, Culoarea lecturii în bibliotecă, Culoarea versului eminescian, Biblioteca – prietena copiilor, Micul Creştin, Să ne cunoaştem tradiţiile, Oraselul copiilor, Şcoala Părinţilor, Ziua Internaţionala a Muzeelor, Ziua Internaţională a Familiei, Să învăţăm despre pădure, Patrula Eco, Educatie rutiera – educatie pentru viata, Invatam sa daruim.

A înfiinţat Clubul mămicilor creative si Trupa de teatru interactiv educatoare-copii:  Smarandita. A elaborate ghiduri metodice si reviste pentru prescolari.

Pentru activitatile desfasurate a primit numeroase premii si distinctii la concursurile nationale si internationale. Face parte din trupa de teatru Dan Alexandrescu din Roman si din corul Catedralei Arhiepiscopale Cuvioasa Parascheva. Are o sensibilitate deosebita pentru bătrâni şi copii, iar la zilele de naştere ale preşcolarilor şi alte evenimente este Clovnul Minciunică.

In timpul liber, are ca  hobby-uri: cărţile, călătoriile, muzica, teatrul, sportul. Este casatorita şi are două fete: Raluca şi Smărăndiţa. Iubeşte meseria de dascăl, este un bun educator şi pedagog.

 

 

Intervenția Mihaelei Ion în cadrul Galei poate fi urmărită după minutul 1:14:10:

 

Video: MV Production și Primăria Municipiului Roman

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0