[VIDEO] Gala Excelenței Romașcane 2019 – premiu de excelență pentru compania Marcel

[VIDEO] Gala Excelenței Romașcane 2019 – premiu de excelență pentru compania Marcel

 

 

Cu prilejul Zilelor Municipiului Roman, în cadrul Galei Excelenței Romașcane desfășurate luni, 20 mai, una dintre distincțiile de excelență a fost acordată companiei Marcel.

Compania Marcel, deţinută de antreprenorul Marcel Iacob, a fost înfiinţată în anul 1991. Obiectul de activitate al firmei – producţie în domeniul prelucrării cărnii. Având capital integral românesc, firma SC Marcel SRL a avut un început timid – 3 produse şi 15 angajaţi.

Originea controlată a materiei prime, tehnologia modernă, inovarea permanentă a produsului, cele mai bune reţete tradiţionale şi gustul rafinat au făcut din firma SC Marcel SRL o Companie puternică. În prezent, Compania Marcel are o capacitate de productie de peste 10.000 de tone/an şi realizeaza peste 300 de sortimente din toate gamele de produse: preparate fierte si afumate, semipreparate, carne proaspata si congelata, preparate crud-uscate şi o gama de produse conexe, Gospodina.

Secretul Gustului MARCEL consta in contopirea talentului si a experientei prelucrarii carnii proaspete, in retete atent alese, in savoarea condimentelor naturale si in tehnologie germană de ultimă generație, toate contopite in peste 300 de produse, puse in valoare de cei peste 300 de angajati.

Fie că este vorba despre produse traditionale sau produse de larg consum ale epocii moderne,   GRIJA, investita in fiecare, ramane aceeasi! Reteta proprie? Bunul gust nu se discuta. Din bun-gust se naste GUSTUL desavarsit – Marcel.

Produsele Marcel si Gospodina sunt comercializate pe plan regional prin distribuitori, dar şi în reţeaua proprie de magazine, cu reprezentanţa în intreaga lume: Anglia, Italia, Spania, Germania, Portugalia,Cipru.

Cu ocazia celebrării a 20 de ani de la înfiinţarea firmei Marcel, reprezentanţii societăţii au participat la diferite expoziţii şi târguri internaţionale alimentare. Preparatele tradiţionale româneşti au fost prezentate la Berlin, Londra, Köln, Paris.

Grupul de firme Marcel sustine şi activităţile sportive din municipiul Roman, fiind sponsorul   turneului de tenis Cupa Emy, turneu de categoria I al Federaţiei Române de Tenis. La sfârşitul anului trecut, în prag de Sărbători, Spitalul Municipal de Urgență Roman a primit în dar, de la Compania Marcel, un ecocardiograf modern destinat secției Cardiologie.

 

 

Intervenția omului de afaceri Marcel Iacob în cadrul Galei poate fi urmărită după minutul 02:19:35:

 

 

 

Video: MV Production și Primăria Municipiului Roman

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0