HomePe scurt

Studenții traficanți de canabis, pedepsiți doar cu amendă

Trei studenți acuzați de trafic de droguri au scăpat doar cu o amendă.

 

 

Pe 27 septembrie 2011, ei au fost prinși de către oamenii legii, la Iași, cu un rucsac în care se aflau 1,3 kilograme de canabis. Cei trei studenți au fost opriți în zona Tătărași întrucît aveau un comportament ciudat, după cum au declarat polițiștii. Ulterior, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism (DIICOT) i-au trimis în judecată, sub acuzația de trafic de droguri.

Potrivit procurorilor, cei trei s-au deplasat cu un autoturismul marca Chevrolet Aveo, condus de către inculpatul Vladimir P., pe drumul european E85, în locul denumit popular Castelul de Apă, în apropierea municipiului Roman. Aceștia au coborît din mașină, iar inculpații Mihai P. și Victor Adrian C. s-au deplasat la marginea drumului, de unde au cules mai multe fragmente de canabis pe care le-au pus pe bancheta din spate a autoturismului. În tot acest timp, inculpatul Vladimir P. a asigurat paza, pentru a nu fi surprinși de alte persoane, în acest scop ridicînd capota de la autoturism pentru a crea impresia că se ocupă de o defecțiune a acestuia.

Miercuri, Curtea de Apel Iași respins recursul procurorilor DIICOT, astfel că cei trei studenți au scăpat doar cu o amendă de cîte 1.000 de lei.

Comentarii

WORDPRESS: 0