Prima paginăPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Femeie agresată de şase copii

Șase minori sunt cercetaţi de poliţişti pentru că au vrut să tâlhărească o femeie în propria locuinţă. În ziua de 4 septembrie, lucrători din cadrul Poliţiei municipiului Roman au identificat şi depistat şase minori, cu vârste de 14 ani (trei suspecţi), 13 ani (doi suspecţi) şi 12 ani. Aceştia sunt suspectaţi că, în noaptea de 27 spre 28 august, au pătruns prin efracţie în interiorul unei locuinţe de pe raza municipiului Roman, iar întrucât au fost surprinşi de proprietară, au agresat-o fizic, după care au părăsit locuinţa fără a sustrage bunuri. Cei trei suspecţi cu vârste de 14 ani au fost reţinuţi pentru 24 ore, iar la data de 5 septembrie Judecătoria Roman a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de tâlhărie calificată.

Maşină răsturnată la impact

Un accident rutier spectaculos a avut loc vineri, 4 septembrie, la ora 6.58, pe strada Ștefan cel Mare, din Roman. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 31 ani, din Roman, conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un autoturism care se deplasa înaintea sa pe banda de lângă marginea drumului şi a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a acroşării, autoturismul care se deplasa regulamentar s-a răsturnat pe cupolă, după care a revenit pe roţi, iar conducătorul auto, un bărbat de 52 ani, a fost rănit uşor. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Portofel recuperat de poliţişti

Poliţiştii romaşcani au reuşit să recupereze portofelul unui tânăr de 23 de ani. Din păcate pentru victimă, banii nu mai erau în portofel, atunci când obiectul a fost recuperat de oamenii legii. Furtul portofelului a avut loc sâmbătă, 5 septembrie. La ora 13.30, un bărbat de 23 ani, din comuna Secuieni, a sesizat Poliţia municipiului Roman, despre faptul că, în timp ce se afla la cumpărături, o persoană necunoscută i-a sustras portofelul în care se afla suma de 350 lei. În urma semnalmentelor, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Roman a depistat suspectul, un minor de 13 ani, din municipiu, şi a fost recuperat portofelul fără bani. Minorul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

COMENTARII

WORDPRESS: 0