Prima paginăPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Risc de incendiu pentru două maşini

Miercuri seară, la ora 20.36, dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la numărul de urgenţă 112, că a izbucnit un incendiu la două europubele din municipiul Roman, pe strada Doctor Felix. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, constatând că ardeau două pubele, existând pericolul, având în vedere vântul şi flăcările mari, ca arderea să se extindă la două autoturisme şi la un post de transformare. Pompierii au stins incendiul în timp scurt şi în limitele găsite. Au ars cele două europubele din plastic şi deşeurile din hârtie şi carton din interiorul acestora. Cauza probabilă a incendiului este fumatul în locuri nepermise.

Încarcerat pentru furt

Joi dimineaţă, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ion Creangă l-au depistat pe Ioan Marian M., de 24 de ani, pe raza localităţii, şi l-au reţinut, pe numele acestuia fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de către Judecătoria Vaslui. Acesta a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Persoana în cauză a fost escortată la Penitenciarul Bacău, în vederea încarcerării.

Vacă salvată din Siret

Joi dimineaţă, la ora 8.40, dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la 112, de către un bărbat care avea grijă de o turmă de vaci, că unul dintre animale se află în râul Siret, în localitatea Cotu Vameş, fiind blocat în noroi la jumătate de metru de malul râului. La locul indicat s-au deplasat un ofiţer şi trei subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu o autospecială. Pompierii au realizat o pantă mai mică, săpând malul abrupt al râului, şi au scos vaca gestantă, folosind accesorii specifice.

COMENTARII

WORDPRESS: 0