HomePe scurt

S-a lăudat cu banii și a rămas fără ei

În noaptea de 26 spre 27 martie, în jurul orei 2.00, Postul de Poliție Doljești a fost sesizat despre faptul că Maricel B., de 49 ani, din comuna Doljești, în timp ce se deplasa pe drumul județean DJ 207K, din localitatea Buruienești, a fost deposedat, de două persoane necunoscute, de un portofel în care se afla suma de 600 euro.

 

 

În temeiul sesizării, polițiștii au demarat investigațiile și au identificat suspecții ca fiind Andrei P., de 22 de ani, și Mihai C., de 20 de ani, ambii din comuna Doljești. Din cercetările efectuate s-a stabilit că partea vătămată a consumat băuturi alcoolice într-un local, unde a etalat la vederea celorlalte persoane suma de bani pe care o avea asupra sa. În acest context, suspecții au hotărât să îi sustragă banii. Mihai C. s-a deplasat la domiciliul său, de unde a luat un spray cu efect iritant-lacrimogen. În momentul în care victima a părăsit barul, cei doi suspecți au urmărit-o, Mihai C. i-a pulverizat spray lacrimogen în zona feței și Andrei P. i-a luat 600 de euro și 150 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat integral.

Suspecții au fost reținuți pe bază de ordonanță de reținere și urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

WORDPRESS: 0