Prima paginăEditorial

Pădurea PSD Roman, de la buruieni se va usca

Pădurea PSD Roman, de la buruieni se va usca

Dimensiune text

Un partid este format din oameni mai buni și din alți oameni, ca buruienile. Așa este peste tot, unii sunt mai mult oameni, alții mai mult buruieni. Un politician este, până la urmă, un om, cu bune și, inevitabil, cu ceva crengi uscate. Nimeni nu este perfect, deși cu toții ne dorim să atingem acest țel.

În PSD Roman s-a luat o decizie, însă otrăvitoare pentru campania… de plantare și rodire ce se tot trâmbițează și nu mai vine. S-a ras tot ce a crescut și se udă din plin un copac veștejit și prea puțin roditor. Daniel Vasiliu a fost, până acum, liderul de grup al consilierilor PSD. Un tânăr entuziast, dar care nu se poate, însă, impune ca în codru. Așa că și-a luat câmpii și a plecat, în liniște, pe pajiștea sa, alături de ceilalți membri care au așteptări și tot se izbesc de eșecuri născute din decizii pripite și neinspirate. A fost nominalizat, în locul lui Dan Vasiliu, de însuși arborele președinte (c)opac, pe numele său Dan Manoliu – din specia președinte al PSD Roman – Constantin Holban. Un arbore bătrân, noduros și scorburit în multe feluri, dar și cu mari lipsuri. În lipsă de activitate, pensionar din Armată, nemaifiind ales ca președinte al asociației de proprietari, este extrem de activ pe Facebook. Acolo scrie liderul consilierilor PSD, într-o limbă română și gramatică știute numai de dânsul, apreciindu-l intens în postări pe fostul primar ”Leureanu” (n.r. – corect este Leoreanu).

Constatin Holban nu a mișcat nicio frunză, a tăcut mâlc în ultimii ani în Consiliul Local, pe vremea primarului ”Leureanu”, deși este posibil să fi cântat în pădurea PSD, dar nimeni nu pare că l-a auzit sau nu i-a dat vreo importanță. Acum este luat între ramuri de „(c)opacul” Dan Manoliu de parcă întreaga campanie ar depinde de zumzetul (ab)surd al unei salcii plângătoare.

Fiecare pădure pe buruiana ei se usucă.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 6
  • Ce a fost psd roman ,mindria judetului si ce-a ajuns…Unde e gloria de altadata…Era presedinte Prof Danaila,apoi av Chelaru,erau vicepresedinti,Dr Arvatescu,ing.Dan Marin,ec.Vasile Lungu,prof.Laurentiu Leoreanu s.a.,la org de femei,dr Ligia ,Ionescu,dr Oana Onu,ec Iulia Havrici,la tineret,Vali Luncanu,oana Bulai,Alin Antochi….si multi altii…toti plecati in cele patru zari.Cine a vut interesul sa distruga asa o organizatie si sa …aduca pe niste …neica nimeni de care acum sa rida tot orasul.Auzi o …neauzita…Holban Titi…sef pe echipa de Consilieri…citi or fi….cum de suporta asa o nemernicie…Manoliule tata,ti-ai arata adevarata valoare…dar,cred ca tot O.B a stabilit si asta…In caliate de viitoare gospodina sefa a judetului…poate orice…ca doar are cu cine!Dixit!

  • Felicitari autorului pentru ineptia asta de editorial ! Sper sa nu fie scris de tine, Claudia ! Te stiu fata isteata ! In primul rand un editorial de presa reprezinta cu totul altceva decat frustrarile postate mai sus de cineva care nu are nici cea mai mica legatura cu profesia de jurnalist . Dar asta e alta discutie si sigur nu vreti sa intram in detalii . Nu obisnuiesc sa fac, des comentarii la articolele de presa dac acum nu m-am putut abtine. Cat priveste continutul de nuanta galbena, corect ar fi fost ca editorialul sa vizeze si jungla de la PNL Roman unde, dupa plecarea lui Leoreanu nu se usuca buruienile pentru ca sunt udate intens de la bugetul local, insa a aparut canibalismul. Au inceput sa se manance jivinele intre ele incat nici deputatul pastelat nu le mai poate stapani. Asa ca lasati analiza belicoasa a PSD-ului, pentru ca activitatea acestui partid oricum nu conteaza in Consiliul Local Roman. Iar pe domnul Vasile, comentatorul de mai sus, il sfatuiesc sa nu mai traiasca din amintiri si sa invete politica ! Istorie politica ! Respect !

  • Cine nu are trecut nu are nici viitor.Toate partidele care se fac ….ca reprezinta ceva sunt o apa si un pamint…indiferent ce culoare au… chiar si cele de culoare …mov.Constat ca Bogdanel…a ramas cu ceva condei…Ma intreb in slujba cui mai „munceste” … decind nu mai „linge clanta” fostului senator Cadar.De acolo stie de situatia din Psd.Daca le stie pe toate atit de bine de ce nu se implica mai serios?

  • PSD , partidul care de la originile sale a avut la baza o masa de fosti activisti , securisti cadre de partid , familiile lor , associate cu interlopii la moda , ceilalti , oameni de rind indoctrinati cu filosofia lenii si a minciunii cultivata cu generozitate de televiziunile aservite

  • Anton Mihaes tie si celor asemenea tie,care criticati p.s.d-ul,sa va fie rusine!!!Mai bine ai vedea, ce a facut P.d.lul lui Basescu si ce face acum p.n.lul,lui Iohannis,si apoi sa ai dreptul sa critici un partid,care totusi a facut si ceva bun ptr.tara si romani,in comparatie cu celelalte partide.

  • Psd Roman nu poate trai din amintiri.Daca noul lider care se profileaza..Marius Neculai..nu va reusi sa se debaraseze de alde,Luncanu,Carpusor,Holban…madam Nastase…si altii ca ei…ca nici Manoliu nu e departe..si nu va veni cu oameni tineri,dornici sa formeze o noua echipa pt acest oras va fi toata munca si sacrificiul lui si al familiei in ..zadar.Si e pacat si de noi si de ei.Asa ca d-le Marius ..daca citesti aceste rinduri…ai incredere in tineret,uneste-l,mobilizeaza-l si sustine-l si atunci …vei putea convinge ..marea familie romascana din urbea musatina ca meriti scaunul de primar.Succes!