HomePe scurt

O gravidă și fătul ei, răpuși de alcool metilic

O femeie de 34 de ani, din județul Neamț, însărcinată în luna a IV-a, a murit, luni, la Spitalul de Urgență „Sfântul Spiridon” din Iași, în urma unei posibile intoxicații cu alcool metilic.

 

 

Cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță au transportat-o pe femeie, în cursul zilei de duminică, din comuna Români, la Spitalul Județean Neamț, după ce aceasta ar fi acuzat dureri foarte mari în zona abdomenului. Pentru că starea pacientei era foarte gravă, s-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD, care să o transporte la Iași. Cadrele medicale bănuiesc că ar fi vorba de o intoxicație cu alcool metilic, însă nu știau în ce condiții s-a produs și nici dacă a fost vorba de o tentativă de sinucidere ori de o tentativă de întrerupere a sarcinii, întrucât femeia era la a cincea sarcină. Deși medicii de la Iași s-au chinuit să o salveze, în cursul zilei de luni, atât mama, cât și fătul au decedat.

Pentru că nimeni din familie nu a știut cum s-a petrecut incidentul, Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0