HomePe scurt

Minori și hoți. Accidentată pe trecerea de pietoni.

Accidentată pe trecerea de pietoni

 

În seara de 17 aprilie, în jurul orei 20.15, pe bulevardul Roman Mușat, din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Constantin V., de 54 de ani, din municipiul Buzău, conducea un autoturism, pe banda a II-a a șoselei, la trecerea pentru pietoni din dreptul hotelului, a surprins-o și accidentat-o grav pe Adriana I., de 44 de ani, din Roman, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, marcată

și semnalizată corespunzător. Pietonul a suferit o fractură deschisă gamba dreaptă. Cercetările sînt continuate de Poliția municipiului Roman, șoferului fiindu-i întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

 

Minori și hoți

 

Polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Săbăoani au desfășurat activități de cercetare pe raza de competență și au stabilit că, în luna august 2010, pe timp de noapte, minorii T.M., de 16 ani, și M.N., de 14 ani, ambii din comuna Cordun, au pătruns prin efracție într-un grajd de la o fermă de vite amplasată în zona fostului CAP Cordun și au sustras 50 de metri de cablu electric, în valoare de 250 de lei. Cei doi au ars cablul și au valorificat cuprul la un centru de colectare a fierului vechi.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul nu a fost recuperat.

Comentarii

WORDPRESS: 0