I-a furat vaca de pe pășune * A intrat pe contrasens

Dimensiune text

I-a furat vaca de pe pășune

Un bărbat din Cordun a mers duminică seara la poliție și s-a plîns că vaca pe care o avea nu s-a mai întors de la pășunat sîmbătă seara, în jurul orei 18.30, așa cum se întîmpla de fiecare dată. Ioan C., în vîrstă de 53 de ani, le-a spus polițiștilor și bănuiala sa cu privire la faptul că bovina ar fi fost furată. Valoarea prejudiciului creat a fost estimată la suma de 1.200 de lei. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat suspectul ca fiind Sergiu M., de 21 de ani, din comuna Cordun, care a vîndut bovina la o persoană din aceeași comună.
Animalul a fost restituit părții vătămate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

A intrat pe contrasens

Un bărbat din comuna Secuieni a fost rănit, duminică, într-un accident rutier pe care l-a provocat pe drumul național DN 15D. Evenimentul a avut loc în jurul orei 12.35, în afara localității Bîrgăuani. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Mihai O., de 39 de ani, din comuna Secuieni, conducea un autoturism pe DN 15D, avînd direcția de deplasare Roman – Piatra Neamț, în afara localității Bîrgăuani a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Din accident a rezultat rănirea ușoară a lui Mihai O., care nu purta centura de siguranță și care a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și plagă facială.
Cercetările sînt continuate de Serviciul Rutier Neamț.COMENTARII

WORDPRESS: 0