HomePe scurt

Arestat pentru tîlhărie * S-a înțepat în cui * Lovit cu țărușul

Arestat pentru tîlhărie

 

În data de 23 mai, Vlăduț B., de 18 ani, și A.E., de 16 ani, ambii din comuna Doljești, au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lîngă Judecătoria Roman, fiind suspectați de comiterea unei tîlhării și a unei tentative la tîlhărie.

Față de minorul în vîrstă de 16 ani s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi țara, iar instanța a emis pe numele lui Vlăduț B. un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile. Cei doi, împreună cu alt minor, în vîrstă de 15 ani, au bătut doi adolescenți din Rotunda și au furat de la unul dintre aceștia un telefon mobil, în valoare de 400 euro, pe care, ulterior, l-au vîndut.

 

S-a înțepat în cui

 

Miercuri, 23 mai, la ora 15.21, echipajul SMURD Roman a fost alertat și s-a deplasat pe strada Fabricii, din municipiul Roman, pentru a acorda primul ajutor calificat unui copil – Alin S., în vîrstă de șapte ani – care prezenta o plagă înțepată, într-un cui, în talpa piciorului drept. Paramedicii i-au investigat funcțiile vitale, i-au acordat primul ajutor și l-au transportat la spital.

 

Lovit cu țărușul

 

Miercuri, la ora 18.42, echipajul de prim ajutor Roman a fost alertat și s-a deplasat în localitatea Averești, comuna Ion Creangă, pentru a-i acorda primul ajutor calificat lui Dan M., în vîrstă de 38 de ani. Pacientul, victima unei agresiuni, prezenta un traumatism cranio-cerebral. Paramedicii i-au investigat funcțiile vitale, i-au aplicat pansamente și l-au transportat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Roman, pentru a beneficia de asistență medicală de specialitate. Bărbatul fusese lovit în cap de un consătean cu un țăruș. După ce își va scoate certificat medico-legal, Dan M. va merge la poliție și va depune plîngere împotriva agresorului.

Comentarii

WORDPRESS: 0