Prima paginăEconomie

Se deschide târgul de vară Expofashion

Se deschide târgul de vară Expofashion

Dimensiune text

 

 

Romașcanii sunt invitați ca de miercuri, 6 iunie, și până duminică, 10 iunie, să viziteze târgul de vară Expofashion, organizat în Piața „Roman Vodă” de către Camera de Comerț și Industrie (CCI) Neamț.

Ediția de vară a Târgului de îmbrăcăminte și încălțăminte EXPOFASHION Roman va fi deschisă oficial miercuri, 6 iunie, la ora 11.00, în prezența conducerii instituției organizatoare și a Primăriei Roman. La acest târg, care va avea loc în Piața „Roman Vodă”, esplanada din zona statuii lui Roman Mușat, sunt invitați producători care își vor expune mărfurile într-un spațiu expozițional compus din patru corturi, cu o suprafață totală de 650 metri pătrați.

„Vă invităm la pavilionul special amenajat în Piața Roman Vodă – vis-a-vis de Casa de Cultură Roman – pentru a vizita Expofashion Roman! Puteți găsi: promoții la noile colecții de vară, articole de îmbrăcăminte, haine de piele, încălțăminte, marochinărie, accesorii, menite să răspundă tuturor gusturilor. Programul de vizitare este de miercuri-sâmbătă, între orele 09.30 – 19.30, iar duminică, între orele 09.30 – 14.00”, anunță organizatorii pe pagina evenimentului.

Conform hotărârii Consiliului Local privind asocierea dintre cele două instituții, toate serviciile – curățenie, gunoi și pază, vor fi achitate de CCI Neamț către firmele prestatoare, iar energia electrică va fi achitată pe bază de proces verbal către Primăria Municipiului Roman.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0