Prima paginăEconomie

Se deschide târgul de vară Expofashion

Se deschide târgul de vară Expofashion

Dimensiune text

 

 

Romașcanii sunt invitați ca de miercuri, 6 iunie, și până duminică, 10 iunie, să viziteze târgul de vară Expofashion, organizat în Piața „Roman Vodă” de către Camera de Comerț și Industrie (CCI) Neamț.

Ediția de vară a Târgului de îmbrăcăminte și încălțăminte EXPOFASHION Roman va fi deschisă oficial miercuri, 6 iunie, la ora 11.00, în prezența conducerii instituției organizatoare și a Primăriei Roman. La acest târg, care va avea loc în Piața „Roman Vodă”, esplanada din zona statuii lui Roman Mușat, sunt invitați producători care își vor expune mărfurile într-un spațiu expozițional compus din patru corturi, cu o suprafață totală de 650 metri pătrați.

„Vă invităm la pavilionul special amenajat în Piața Roman Vodă – vis-a-vis de Casa de Cultură Roman – pentru a vizita Expofashion Roman! Puteți găsi: promoții la noile colecții de vară, articole de îmbrăcăminte, haine de piele, încălțăminte, marochinărie, accesorii, menite să răspundă tuturor gusturilor. Programul de vizitare este de miercuri-sâmbătă, între orele 09.30 – 19.30, iar duminică, între orele 09.30 – 14.00”, anunță organizatorii pe pagina evenimentului.

Conform hotărârii Consiliului Local privind asocierea dintre cele două instituții, toate serviciile – curățenie, gunoi și pază, vor fi achitate de CCI Neamț către firmele prestatoare, iar energia electrică va fi achitată pe bază de proces verbal către Primăria Municipiului Roman.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0