Prima paginăEducatie

Ziua ONU la Colegiul „Petru Poni”

Dimensiune text

Reprezentanţii Asociaţiei Tineretul ONU din România – Club Roman au marcat vineri, 23 octombrie, Ziua Organizaţiei Naţiunilor Unite, printr-o activitate desfăşurată la Colegiul Tehnic „Petru Poni” din Roman. Reprezentanţii asociaţiei au prezentat elevilor scopul principal al acestei organizaţii, respectiv promovarea şi încurajarea valorilor şi activităţilor ONU în rândul tinerilor, al societăţii româneşti şi al comunităţii internaţionale. Totodată, tinerii le-au prezentat liceenilor şi oportunităţile oferite de această asociaţie, şi anume de a lucra în echipă, de a lega noi prietenii, de a descoperi beneficiile voluntariatului şi ale proiectelor în care se vor putea implica la nivel local, naţional şi, chiar, internaţional.

Prezentarea a fost făcută de secretarul Clubului Roman al Asociaţiei Tineretul ONU din România, Alexandra Donici, dar şi de directorii departamentelor, care au prezentat detaliat ce reprezintă fiecare departament în parte, cum se lucrează şi ce activităţi se pot desfăşura.

La activitate au participat elevi de la clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a din cadrul colegiului, elevii exprimându-şi dorinţa pentru implicare.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0