Prima paginăPe scurt

Week-end cu accidente rutiere * Țigări confiscate din bazar

Dimensiune text

Week-end cu accidente rutiere

Sîmbătă, 21 iulie, în jurul orei 13.20, pe strada Tineretului, din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea ușoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Daniela M., de 43 de ani, din Roman, conducea un autoturism, pe strada Bogdan Dragoș, avînd direcția de mers spre strada Tineretului, în timpul virajului la stînga, a acroșat-o cu partea din față a mașinii pe Maria M., de 21 de ani, din Roman, care traversa regulamentar strada, pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător. Din accident a rezultat rănirea ușoară a pietonului, care a suferit policontuzii. Cercetările sînt continuate de Poliția municipiului Roman.

Tot sîmbătă, în jurul orei 16.25, pe DJ 207D, în interiorul localității Recea, comuna Ion Creangă, s-a produs un accident din care a rezultat rănirea ușoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Benoni P., de 45 de ani, din comuna Horia, conducea o autoutilitară, pe DJ 207D, avînd direcția de mers către localitatea Icușești, s-a angajat în depășirea unui autobuz, oprit pentru coborîrea unor pasageri, moment în care a surprins-o și accidentat pe Annemarie C., de 21 de ani, din comuna Ion Creangă, care s-a angajat în traversarea străzii, prin fața autobuzului, fără să se asigure și prin loc nepermis. Femeia nu avea calitatea de pasager în autobuz. Din accident a rezultat rănirea ușoară a tinerei, care a fost diagnosticată cu policontuzii.

În noaptea de 21 spre 22 iulie, în jurul orei 23.40, pe DN 2, în interiorul localității Barticești, comuna Botești, s-a produs un accident. rutier din care a rezultat rănirea ușoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Iosif C., de 24 de ani, din comuna Gherăești, conducea un moped neînregistrat, pe DC 103, din localitatea Barticești, ajuns la intersecția cu DN 2, nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, care circula regulamentar pe DN 2, intrînd în coliziune cu acesta. Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului mopedului, care a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis, contuzie toraco-abdominală, plagă delabrantă picior stîng și etilism.

 

Țigări confiscate din bazar

 

În dimineața de 20 iulie, în jurul orei orele 09.30, polițiștii Secției numărul 3 Poliție Rurală Săbăoani au depistat-o, în bazarul din comuna Tămășeni, pe Liliana F., de 42 de ani, din Tîrgu Frumos, județul Iași, care comercializa țigări de proveniență Republica Moldova. Asupra femeii au fost găsite 76 de pachete, respectiv 1.520 țigarete, în valoare de 608 lei. Cantitatea de țigări a fost ridicată în vederea confiscării și va fi predată organelor competente pentru luarea măsurilor legale.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0