Prima paginăPe scurt

Vizitaţi de hoţi

Dimensiune text

După o săptămână în care a fost plecat din localitate, proprietarul unei locuinţe din Săbăoani a constatat că, în lipsă, a fost „vizitat” de hoţi.

 

 

Prin urmare, proprietarul s-a dus la Poliţie şi a povestit ceea ce a păţit. „Joi, 7 martie, ora 14.10, Postul de Poliţie Săbăoani a fost sesizat despre faptul că, în perioada de 27 februarie – 7 martie, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta unei locuinţe din comună, iar din interior au sustras un aparat de sudură confecţionat artizanal, în valoare de 400 lei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat autorul ca fiind Cristian G., de 23 ani, din comună.

În aceeaşi zi, la ora 17.20, la Postul de Poliţie Săbăoani a venit un alt păgubit, care a spus oamenilor legii că în perioada 27 februarie – 7 martie, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-o anexă a unei locuinţe din comună, iar din interior au sustras o damigeană cu 25 litri cu vin, în valoare de 175 lei.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat autorii ca fiind Dumitru S., de 22 ani, şi Damian S., de 27 ani, din comună.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0