Prima paginăEconomie

Vineri are loc Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Vineri are loc Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Dimensiune text

 

Vineri, 20 octombrie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Neamţ organizează nouă ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi. Întâlnirea dintre angajatori şi persoanele din Roman aflate în căutarea unui loc de muncă va fi organizată, de la ora 9, la fosta cantină a Liceului Tehnologic „Vasile Sav” de pe bulevardul Republicii. Manifestări similare vor fi organizate vineri și la Piatra Neamţ, la sediul Centrului de Formare Profesională, din Piața Mihail Kogălniceanu nr. M3, și la Tîrgu Neamț, la sediul Agenției Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

La ediția de anul trecut a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi au participat 97 de agenți economici, 45 la Piatra Neamț, 44 la Roman și opt la Tîrgu Neamț, care au oferit  758 locuri de munca vacante.

Cele mai multe locuri de muncă au fost oferite în municipiul Roman (378), următorul fiind municipiul Piatra Neamț (326) și orașul Tîrgu Neamț (54). În județul Neamț au participat 554 de persoane, 283 la Piatra Neamț, 193 la Roman și 78 la Tîrgu Neamț. Ca urmare a acestei acțiuni, 40 de absolvenți au fost angajați pe loc (26 la Piatra Neamț și 14 la Roman) și 169 au fost selectați în vederea încadrării (63 la Piatra Neamț, 92 la Roman și 14 la Tîrgu Neamț).

Evenimentul va fi organizat vineri de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă în întreaga țară, la nivelul tuturor celor 42 de agenții teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. Pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0