Vineri are loc Bursa generală a locurilor de muncă

HomeEconomie

Vineri are loc Bursa generală a locurilor de muncă

Vineri, 20 mai, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț organizează Bursa generală a locurilor de muncă. Activitatea se va desfășura începând cu ora 9, în trei locații din județ: în Roman la cantina Grupului Școlar „Vasile Sav”, din bulevardul Republicii, nr. 46; în Piatra Neamț la cantina Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu” din bulevardul Traian, nr. 31; la Tîrgu Neamț, la sediul ALOFM din strada Ștefan cel Mare, nr. 66.

„În cadrul bursei, vor avea loc întâlniri directe între angajatorii ofertanți de locuri de muncă și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să schimbe locul de muncă pe care-l au la momentul respectiv, cadru în care se vor face cunoscute condițiile necesare pentru angajare și, în funcție de îndeplinirea acestora, se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru”, au precizat reprezentanții AJOFM Neamț.

Până joi au confirmat participarea 72 de agenți economici la nivel județean, care vor oferi 812 locuri de muncă vacante, în domenii ca servicii, construcții, industria textilă – din care 45 pentru cei cu studii superioare tehnice. Pentru municipiul Roman, până joi la prânz confirmaseră participarea 33 de agenți economici, care oferă 352 de locuri de muncă, dintre care nouă pentru cei cu studii superioare, au mai precizat reprezentanții AJOFM Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0