HomePe scurt

Vindeau marfă de contrabandă * Accidentată pe trecere * Fără permis * Condus de Bachus

Vindeau marfă de contrabandă

 

În ziua de 29 martie, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, aflându-se în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că Petre G., de 53 de ani, din sat Tămășeni, deține și comercializează, în magazinul său din satul Adjudeni, băuturi alcoolice spirtoase a căror proveniență nu poate fi dovedită, în condițiile legii.

În aceeași zi, în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au identificat la un magazin din satul Pildești, comuna Cordun, pe Tereza I., de 44 de ani, care comercializa țigări a căror proveniență nu poate fi dovedită.
În urma cercetărilor efectuate la cele două magazine a fost ridicată, în vederea confiscării, cantitatea de 110 țigarete și cantitatea de 63 de litri de băuturi alcoolice, care vor fi predate organelor fiscale, în vederea aplicării măsurilor legale de sancționare.
Accidentată pe trecere

 

În ziua de 29 martie, în jurul orei 15.55, pe DN2, în localitatea Traian s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea ușoară a unei persoane.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că în timp ce Constantin P., de 27 de ani, din comuna Dofteana, județul Bacău, conducea un autoturism pe DN2, a surprins și a accidentat pietonul Mihaela B., de 33 de ani, din Iași, care se angajase regulamentar în traversarea DN2, pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator și marcaj rutier.
Cercetările sunt continuate de Poliția Roman.

 

Fără permis

 

În ziua de 30 martie, în jurul orei 11.20, polițiști din cadrul Postului de Poliție Săbăoani, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada Castanilor, din localitate, au depistat în trafic pe Ciprian S., de 25 de ani, din comună, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Ceva mai târziu, în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Săbăoani, aflându-se în serviciu de patrulare pe strada Rândunelelor din localitate, au oprit pentru control un moped neînregistrat, condus de Ștefan M., de 19 ani, din localitatea Pildești, care nu avea permis de conducere.
În ambele cauze a fost întocmite dosare penale.
Condus de Bachus

 

În ziua de 30 martie, în jurul orei 14.45, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Oniceni, care executau serviciul de patrulare, au depistat pe DC 74 A, din sat Pâncești, pe Dan B., de 35 de ani, din comuna. Dagâța, județul Iași, care conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,33 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibației de alcool în sânge.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Comentarii

WORDPRESS: 0