HomeEducatie

Ultimul clopoțel la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”

Miercuri, 22 mai, au fost sărbătoriți absolvenții promoției 2013 de la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”. Șefă de promoție a fost desemnată Andreea Stan (foto), cu media 9,82.

 

 

Tineri, frumoși, emoționați și, în același timp, încrezători în ceea ce viața le va rezerva de aici înainte, absolvenții din promoția 2013 a Liceului Tehnologic „Vasile Sav” au răspuns miercuri, 22 mai, simbolic, pentru ultima dată, prezent la strigarea catalogului. Sala mare a Casei de Cultură s-a dovedit neîncăpătoare pentru părinți, prieteni, toți cei veniți să fie alături de absolvenți la ultimul sunet al clopoțelului. Un moment de bilanț și, în același timp, primul pas pe un drum nou.

Clasa a XII-a A

Clasa a XII-a A

„Noi, profesorii, măsurăm timpul în generații. Și, de asemenea, ne măsurăm priceperea și dăruirea în rezultatele pe care voi le obțineți nu doar în calitate de elevi ai școlii. Am fost alături de voi timp de patru ani, cei mai frumoși ani ai voștri. Ați râs, ați plâns, v-ați bucurat, ați învățat și, fără să vă dați seama, ați ajuns la capătul primului drum important din viața dumneavoastră. Veți intra în viață și vă veți forma ca oameni și datorită profesorilor voștri, care v-au îndrumat. Sunt sigur că, oriunde ați merge, nu vă veți face de rușine, că vom mai auzi despre voi și că veți demonstra, indiferent de domeniul pe care îl veți alege după terminarea liceului, că la «Vasile Sav» se face carte”, a spus profesorul Dan Zaharia, directorul Liceului Tehnologic „Vasile Sav”.

 

Clasa a XII-a B

Clasa a XII-a B

Înainte ca proaspeții absolvenți să urce pe scenă și să-și primească diplomele, fiecare clasă a prezentat întregii asistențe câte un filmuleț. Cu ajutorul cadrelor haioase sau emoționante, aceștia au rememorat timpul scurs și întâmplările care le-au marcat evoluția de la statutul de boboc la cel de absolvent.

Un moment emoționant în derularea cursului festiv l-a reprezentat transmiterea cheii succesului de la șefa de promoție, Andreea Stan, către cei mai buni dintre elevii aflați, acum, în clasa a XI-a, Antonela Fechetă și Sergiu Atodiresei.

 

Clasa a XII-a C

Clasa a XII-a C

Cu media 9,82, Andreea Stan, de la clasa a XII-a A, matematică – informatică, a fost desemnată cea mai bună elevă a acestei generații. Andreea a mărturisit că îi place să învețe. Nu și-a propus să fie șefă de promoție. Și-a dorit, însă, acest lucru, pentru a nu-și dezamăgi profesorii care au fost alături de ea.
„Am petrecut în această școală cei mai frumoși opt ani din viața mea. Ani în care am învățat, cu ajutorul profesorilor, foarte multe lucruri, dar în care am învățat, mai ales, că singurul lucru care poate fi dat și ținut în același timp este cuvântul. Vă mulțumesc, dragi profesori, că ne-ați dat ocazia, mie și colegilor mei, de a fi mereu printre cei mai buni. Mă voi întoarce oricând pentru o urare, o vorbă bună sau un sfat, pe care sunt sigură că le voi primi necondiționat”, a spus Andreea Stan.

 

Casa a XII-a D

Clasa a XII-a D

Clasa a XII-a E

Clasa a XII-a E

Clasa a XII-a F

Casa a XII-a F

 

 

 

 

 

Clasa a XII-a G

Clasa a XII-a G

Clasa a XII-a H

Clasa a XII-a H

Clasa a XIII-a A

Clasa a XIII-a A

 

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0