Târgul de Paște din acest an, în perioada 15 – 27 aprilie

HomeEconomie

Târgul de Paște din acest an, în perioada 15 – 27 aprilie

 

 

Autoritățile locale se pregătesc pentru organizarea ediției din acest an a Târgului de Paște, în Piața „Roman Vodă”. La fel ca la Târgul de Mărțișor, cel dedicat sărbătorilor pascale va fi organizat de CSM Roman, care va fi și încasa banii de la comercianții interesați să-și vândă produsele în această perioadă.

Târgul de Paște se va organiza, în Piața „Roman Vodă”, de pe 15 aprilie, și se va încheia pe 27 aprilie. În acest an, Paștele se sărbătorește pe 21 aprilie de către credincioșii romano-catolici și pe 28 aprilie de către credincioșii ortodocși. Taxele de participare la Târgul de Paște sunt în cuantum de 1.400 lei pentru cei care-și vor comercializa produsele în căsuţele din lemn puse la dispoziție de Club Sportiv Municipal Roman.

„La acest eveniment vor participa producători și comercianţi din țară cărora li se vor pune la dispoziţie 20 căsuţe din lemn, având dimensiunile de 3 m lungime x 2 m lăţime (6 mp), contra unei taxe de participare stabilite prin Hotărârea Consiliului de Administrație al Club Sportiv Municipal Roman ce va fi supusă spre aprobare Consiliului Local Roman, pentru evenimentul Târgul de Paște din perioada 15.04.2019 – 27.04.2019. Sunt propuse spre promovare şi comercializare produse alimentare tradiţionale, produse nealimentare, produse meşteşugăreşti, produse handmade, precum și comercializarea băuturilor alcoolice şi non-alcoolice”, se arată în expunerea de motive înaintată consilierilor locali spre aprobare, dezbaterea urmând să aibă loc în ședința de Consiliu Local de pe 27 februarie.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0