Prima paginăEconomie

Sute de firme premiate de CCI Neamț

Dimensiune text

Topul firmelor nemțene și-a decernat câștigătorii. Evenimentul a ajuns la a XX-a ediție n 600 de firme nemțene au fost premiate.  

 

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Neamț a organizat un eveniment special, care a reunit reprezentanții celor mai puternice firme din județ. Este vorba de a XX-a ediție a Topului Firmelor Nemțene, ocazie de fi  premiate firmele cu cele mai bune rezultate financiare obținute pe parcursul anului precedent. La festivitate au fost prezenți vineri, 18 octombrie, aproximativ 200 de administrator ai firmelor de top din Neamț. În topul judeţean au fost admise firme care au avut un profit din exploatare pozitiv, o cifră de afaceri de minim 100.000 de lei -în cazul microîntreprinderilor şi minim 250.000 lei- în cazul celorlalte entităţi, și au avut cel puțin un angajat. ”Sunt aici reprezentanți ai celor mai performante firme din industria și economia județului Neamț. Avem lângă noi reprezentanți ai administrației județene și locale. Vă mulțumesc că sunteți aici, la această sărbătoare a dumneavoastră, a performerilor din județul Neamț. Îmi doresc ca în acest ultim an al acestui mandat, performerii din județ să se regăsească și ca membri ai Camerei de Comerț. O instituție puternică se construiește și rezistă cu oameni puternici”, a transmis celor prezenți Mihai Apopii, președintele CCI Neamț.

cci 3”Oamenii de afaceri duc greul acestui județ, ei reprezintă adevărata forță care contribuie la bugetul centralizat al statului. De cele mai multe ori, oamenii de afaceri nu sunt apreciați la adevărata lor valoare, legislația vă încurcă și vă taxează de cele mai multe. Prin dumneavoastră trăiește județul, trăiește țara, dar aprecierile nu sunt întotdeuna cele mai favorabile. Este un lucru îmbucurător că afacerile se transmit tinerei generații, fiindcă noi suntem trecători și vine o vreme când trebuie să ne retragem”, a declarat Culiță Tărâță, președintele Consiliului Județean Neamț.

În aceeași notă a fost și alocuțiunea suprefectului de Neamț. ”Felicit CCI pentru constanță și pentru relaționarea cu  instituțiile statului. Să fiți uniți, să pășiți împreună spre standardele către care tindeți cu toții și să deveniți mai puterinci”, le-a urat Vlad Angheluță celor prezenți.

Topul firmelor nemțene a fost structurat pe șase domenii de activitate: cercetare-dezvoltare și high-tech; industrie; agricultură, pescuit și piscicultură: construcții; servicii; comerț și turism. Agenții economici au fost premiați în funcție de mărime, existând clasificări similare pentru microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, mari și foarte mari. Din cele 10.783 de firme nemțene, 2.261 de societăți au fost luate în calcul, iar primele trei locuri au fost împărțite către 600 de firme.

Cele mai multe premii au fost obținute de holdingul TCE 3 Brazi.  Printre firmele de top din zona Romanului premiate la festivitatea de vineri s-au numărat Marsat SA, Rossal SRL Roman, Caremil SRL, Odlo România SRL,  Smirodava SA, Elerom SA, Eurocablu Tga SA, Imrom SA, Jora Service SRL, Exitehnica SRL, Termoplast SRL, Cordun Gaz SA, Arcelor Mittal tubular Production SA, Metodon SRL, Pagi G&P SRL, Mecanicall SRL, LPG Serv SRL, Minisoft SRL, Grup Lemn SRL, Confort Metal SRL, Celitex SRL, Aky Invest SRL, Sitelco Prod Conf SRL, Lucy Dan Com SRL, Ionelacri SRL, Morărit Panificație SA, Total Mihoc Prod SRL, Green Time SRL, Suinprod SA, Ted Agro SRL, Mery Ferma Mare SRL, Agromec Roman SA Metex SA, Municipal Locato Serv SA, Romtel Media Consulting SRL. La eveniment au fost menționate doar firmele ai căror reprezentanți au confirmat participarea la eveniment.

După ce decernarea premiilor s-a terminat, cei prezenți au avut ocazia să o asculte pe cunoscuta interpretă Sofia Vicoveanca, invitata specială a evenimentului.

COMENTARII

WORDPRESS: 0