HomePe scurt

Și-a dat foc de Izvorul Tămăduirii

O femeie a ajuns în stare gravă la Centrul de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal de Urgenţă Roman după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor.

 

 

Tragedia s-a petrecut chiar în ziua când credincioşii ortodocşi sărbătoreau Izvorul Tămăduirii, motivul fiind consumul excesiv de alcool. Ștefania P, de 60 de ani, din comuna Bîra, a mers la cimitirul din sat, unde a consumat mai multe pahare de alcool. La întoarcere, aflată în stare de ebrietate, din motive încă necunoscute, a încercat să-şi pună capăt zilelor.  Mai întâi şi-a provocat mai multe plăgi tăiate la mâna stângă, după care s-a stropit cu un lichid inflamabil, cel mai probabil benzină, apoi şi-a dat foc. Ea fost observată la timp de către vecini, care au reuşit să stingă flăcările ce o cuprinseseră, apoi au sunat la 112.

La faţa locului a sosit un echipaj SMURD, care i-a acordat primul ajutor, apoi a transportat-o la Centrul de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal de Urgenţă Roman. Femeia a suferit arsuri de gradul II şi III pe faţă, gât şi torace, pe aproximativ 25% din suprafaţa corpului. Cadrele medicale au reuşit să o stabilizeze, iar bătrâna a fost internată la secţia Anestezie şi Terapie Intensivă, starea ei menţinându-se gravă, din cauza vârstei înaintate.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0