Prima paginăLifestyle

Sense – noua colecție toamnă-iarnă 2015/16

Dimensiune text

Noua colecţie toamnă-iarnă 2015/16 este acum disponibilă în magazinul Sense din Roman. Colecţia este semnată de designerul Andreea Tincu şi este structurată pe mai multe teme inspirate din tendinţele internaţionale ale modei.

Designerul ne propune o varietate impresionantă de modele,  adaptate diferitelor ocazii sau momente ale zilei: piese de bază, precum bluze, cămăşi sau fuste conice, rochii de zi, tricotaje confortabile, sacouri şi jachete, dar şi rochii elegante, special create pentru petreceri sau alte evenimente deosebite. Designul produselor, detaliile de croi ingenioase, paleta coloristică diversificată şi calitatea materialelor vor încânta, cu siguranţă, doamnele şi domnişoarele care îşi doresc o garderobă elegantă şi în tendinţe.

Persoanele care vor să ofere un cadou găsesc la Sense soluţia ideală: carduri cadou în valoare de 100 şi 200 de lei, cu ajutorul cărora doamnele sau domnişoarele îşi pot alege ţinuta preferată.

„Magazinul Sense ne întâmpină, de altfel, şi cu diverse campanii promoţionale în această perioadă. Astfel, dacă achiziţionaţi produse în valoare de 200 de lei, primiţi un voucher cadou în valoare de 40 de lei, valabil până la 31 octombrie 2015. De asemenea, vă puteţi înscrie la un concurs ale cărui premii sunt trei vouchere oferite pentru achiziţionarea unei ţinute pentru unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale toamnei: «Duelul Viorilor»”, a afirmat Nicoleta Toma, Director Marketing Sense.

Deja tradiţie în viaţa muzicală românească, Turneul Internaţional „Duelul Viorilor” va cuprinde municipiul Roman şi în acest an, ajungând la Roman joi, 24 septembrie, la orele 19, la Casa de Cultură. Protagonişti sunt violoniştii Liviu Prunaru şi Gabriel Croitoru, iar arbitrul întrecerii muzicale este pianistul Horia Mihail. În cadrul evenimentului, al cărui sponsor principal este brandul Sense, vor fi distribuite broşuri ce conţin taloane de reducere de 15%, cu care pot fi achiziţionate articole din noua colecţie.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0