Prima paginăLifestyle

Caricaturi, candy-bar şi lampioane, ultimele tendințe la nunți

Dimensiune text

Pe lângă formaţii de mii de euro şi meniuri cu cinci feluri de mâncare, viitorii miri apelează la tot felul de artişti pentru a-şi distra invitaţii care le sunt alături la petrecere.

Un meniu bogat într-un restaurant de lux, cântăreţi în vogă, tort cu multe etaje şi artificii nu mai reprezintă reţeta perfectă pentru o nuntă. Gazdele au început să apeleze la tot felul de artişti pentru a-şi face invitaţii să se simtă şi mai bine şi să „investească” în cadou o sumă cât mai consistentă.

O apariţie tot mai populară la nunţile româneşti o reprezintă dansatorii profesionişti. În timp ce invitaţii se desfată cu bunătăţile din farfurie, pot admira un spectacol reuşit de dansuri populare, latino sau de societate. În Roman, preţurile pentru un astfel de moment artistic la nuntă diferă în funcţie de prestigiul şi numărul dansatorilor. Pentru doi tineri care sunt campioni naţionali la dans sportiv, preţul ajunge la 400 de lei, pentru două momente artistice, fiecare având costumaţie diferită şi stiluri de dans diferite. Pentru un ansamblu folcloric, care are cel puţin cinci perechi de dansatori, preţul poate ajunge şi la 2.000 de lei.

Indiferent de loc sau de moment, toată lumea priveşte fascinată un număr de magie. Aşadar, şi magicienii se numără printre invitaţii speciali la o nuntă. Fiecare persoană urmăreşte cu atenţie toate mişcările magicianului, sperând să descifreze tot misterul. Chiar dacă nu durează mult, are puterea să-i facă pe invitaţi să vorbească despre asta ore în şir.

La mare modă, în ultima perioadă, au fost caricaturiştii la nuntă. Un portret-caricatură pe care invitaţii să-l ia acasă reprezintă o idee de distracţie care rezolvă şi problema mărturiilor, în acelaşi timp. Caricaturistul poate fi plătit pe portret, la oră sau pe seară şi poate costa până la 200 de euro, dacă este unul cu experienţă.

Ideea unui candy-bar este tot mai prezentă şi la nunţile de la noi. Invitaţii sunt atraşi de prăjiturile viu colorate şi delicioase. Preţul unui candy-bar diferă în funcţie de mărime, de numărul de invitaţi şi poate ajunge la câteva mii de lei.

Lampioanele au câştigat tot mai mult teren în organizarea unei nunţi. A devenit o modă ca invitaţii să fie scoşi din restaurant la miezul nopţii, să fie invitaţi să îşi pună o dorinţă şi să înalţe un lampion. Din păcate, acestea sunt destul de periculoase, mai ales dacă sunt înălţate în apropierea unui parc sau a unui câmp, deoarece pot provoca un mic incendiu. Costul unei astfel de distracţii diferă în funcţie de numărul de invitaţi. Lampioanele pot fi cumpărate din timp de pe internet, la preţul de mai puţin de un leu bucata.

Focul de artificii se află, în continuare, printre preferinţele mirilor, atunci când aleg modalităţile de distracţie pentru invitaţi. Însă, pentru a putea organiza un foc de artificii, este nevoie de un spaţiu suficient de mare în jurul restaurantului, pentru ca invitaţii să fie protejaţi. Orice investiție merită făcută, cred mirii, ca amintirea nunții să fie una de neșters pentru tot restul vieții.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0