Prima paginăEconomie

Se trag la sorți căsuțele pentru Târgul de Mărțișor

Se trag la sorți căsuțele pentru Târgul de Mărțișor

Dimensiune text

 

 

Miercuri, 13 februarie, de la ora 11.00, în Sala de dezbateri de la parterul sediului Primăriei Municipiului Roman, va avea loc tragerea la sorți a tuturor celor 19 căsuțe puse la dispoziție de CSM Roman pentru organizarea Târgului de Mărțișor – ediția 2019.

După analizarea tuturor cererilor primite de la cei care doresc să participe la Târg, lista cu cei care îndeplinesc condițiile a fost făcută publică. Comercianții au la dispoziție doar 19 căsuțe, amplasate în centrul municipiului, iar cei care  nu vor obține un astfel de spațiu vor trebui să-și aleagă un alt loc pentru comercializarea mărțișoarelor.

„Pentru a asigura transparența repartizării spațiilor de comerț, miercuri 13.02.2019, la ora 11:00, în Sala de dezbateri de la parterul sediului Primăriei Municipiului Roman, va avea loc tragerea la sorți a tuturor celor 19 căsuțe. Solicitanții care nu vor obține una din cele 19 căsuțe, vor fi direcționați către alte zone de vânzare puse la dispoziție de municipalitate, respectiv Piața Centrală și Piața Smirodava”, au declarat reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

Lista cu cei care îndeplinesc condițiile de a participa la Târgul de Mărțișor poate fi consultată mai jos sau la următoarea adresă: https://primariaroman.ro/anunt-lista-participanti-la-tragerea-la-sorti-din-data-de-13-02-2019-pentru-targul-martisor-2019/.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0