Prima paginăEducatie

Şcoală de vară la Clubul Copiilor Roman

Dimensiune text

În perioada 29 iunie – 24 iulie, Clubul Copiilor Roman organizează o Şcoală de vară, unde copiii îşi vor putea demonstra creativitatea şi imaginaţia.

Sub genericul „Vacanţa Mare Împreună”, Clubul Copiilor Roman oferă copiilor romaşcani o alternativă pentru petrecerea vacanţei de vară, altfel decât în faţa televizorului sau a calculatorului. „Pentru că cei mici au nevoie de joc şi distracţie, au nevoie să comunice, au nevoie de un mediu care să le stimuleze creativitatea şi imaginaţia, pentru Școala de vară am pregătit un program complex care – sperăm noi – va răspunde tuturor dorinţelor. Activităţile se vor desfăşura de luni până vineri, în intervalul orar 10 – 13”, a precizat profesorul Ilie Boloca, directorul Clubului Copiilor Roman.

Astfel, copiii vor putea participa la activităţi creative de desen, muzică şi pictură, jocuri logice şi activităţi în aer liber, ateliere pentru dezvoltarea abilităţilor în confecţionarea de decoraţiuni şi accesorii, toate acestea într-o atmosferă plăcută, distractivă şi recreativă, într-un mediu sigur, alături de cadre didactice calificate. Sunt aşteptaţi toţi copiii, indiferent dacă au frecventat sau nu cercurile de la Clubul Copiilor. „Părinţii vor completa o cerere de înscriere la Şcoala de vară, iar de la cei care sunt la prima întâlnire cu noi aşteptăm şi o adeverinţă medicală”, spune profesorul Ilie Boloca.

COMENTARII

WORDPRESS: 0