Prima paginăEconomie

Romanul este atractiv pentru investitori

Dimensiune text

Muncipiul Roman se bate de la egal la egal cu orașe din Bulgaria, Serbia și Polonia în ceea ce privește atragerea de investitori.

 

 

Afirmația aparține primarului municipiului Roman, care așteaptă, la sfîrșitul acestei săptămîni, vizita la Roman a unei delegații din conducerea unei companii internaționale.
Vor fi parteneri români care vor veni de la Timișoara și parteneri care vor veni de la München. Nu vreau să spun despre ce este vorba, fiindcă mi s-a cerut discreție maximă, dar discutăm despre o investiție care poate duce la crearea a 1.500 – 2.000 de locuri de muncă„, a precizat Laurențiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.
Acesta a mai spus că șansele ca investitorii să deschidă la Roman o fabrică sînt de 70-75%, chiar dacă orașul nostru este concurat de o altă locație din România și de locații din alte trei țări.
Sper să-i conving să investească la noi. Este vorba despre mai multe facilități pe care le vom oferi dacă vor veni aici: scutirea de la plata impozitelor și construcția halei în care își vor desfășura activitatea. Din ce știu, cam toate locațiile vizate oferă facilități similare„, a explicat primarul Leoreanu.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0