Romanul, atractiv pentru investitori străini

Investitorii pe care primarul municipiului Roman vrea să îi atragă pentru a-și dezvolta afacerile în Roman au sosit joi la Primărie.

 

 

În prima parte a zilei, reprezentanții companiei – al cărei nume este păstrat confidențial la solicitarea investitorului – s-au întîlnit cu primarul Laurențiu Dan Leoreanu pentru discuții.
Am discutat o oră și jumătate cu reprezentanții companiei. Unii dintre aceștia au venit de la Timișoara, iar unii dintre delegați sînt de la München„, a afirmat Laurențiu Dan Leoreanu.

Primarul s-a întîlnit cu delegația și în a doua parte a zilei de joi, urmînd ca vineri dimineață să aibă loc a treia discuție.

Întîlnirea din această dimineață ar putea fi hotărîtoare, întrucît participă și ministrul secretar de stat în Ministerul Economiei, Claudiu Stafie.
Decizia investitorului va fi cunoscută în aproximativ 60 de zile.
În toată această perioadă, delegația va vizita și o altă locație din România, dar și trei locații din Polonia, Bulgaria și Serbia, locuri luate în calcul pentru extinderea afacerii.


COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Constantin G. 6 ani

    Sa vad daca am inteles: cineva, nu spui cine, a venit la Roman sa discute in secret, dar sa stie toata lumea, despre o treaba pe cate vor s-o faca, dar nu spui care!
    Inca 60 de zile se mai plimba prin estul Europei dupa care ne da de stire ce si cum.
    Adevarat, romanul este foarte atractiv pentru investitorii straini! Simt asa o emotie in suflet…

  • gicu 6 ani

    Da,emotionant articol ,cum s-au gandit ei saracii sa ne sara in ajutor . Numai dl. primarel stie .