Prima paginăSocial

Restricțiile suplimentare de weekend au fost eliminate pentru municipiul Roman

Restricțiile suplimentare de weekend au fost eliminate pentru municipiul Roman

Dimensiune text

Marți, 6 aprilie, Prefectura Neamț a anunțat că au fost eliminate măsurile suplimentare de restricție de weekend pentru municipiul Roman, ca localitate în care incidența cazurilor de infecție COVID-19  în ultimele 14 zile era la finalul lunii martie de peste 4 la 1.000 de locuitori.

Măsura a fost luată după ce incidența cazurilor în municipiului Roman s-a situat sub 4/1.000 în ultimele trei zile și a fost adoptată prin hotărâre marți, 6 aprilie, în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Decizia este valabilă și pentru comunele Bîra, Cordun, Dochia și Mărgineni.

„Începând cu data prezentei hotărâri încetează măsurile stabilite pentru municipiul Roman și comunele Bîra, Cordun, Dochia, Mărgineni prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Neamț nr. 31 din 27 martie 2021”, arată hotărârea 3 a CJSU Neamț de marți, 6 aprilie, semnată de prefectul George Lazăr.

Măsurile suplimentare de restricție luate de duminică, 28 martie, au presupus în zilele de weekend închiderea magazinelor de la ora 18 și interzicerea circulației după ora 20. În ultimele trei zile, municipiul Roman a avut în scădere incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 pentru ultimele 14 zile la 1.000 de locuitori: 3,93 la 4 aprilie, 3,63 la 5 aprilie și 3,53 la 6 aprilie.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0