HomeEducatie

Repartizare specială la liceu, după 20 iulie

În perioada 20 – 24 iulie se pot depune, la secretariatul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Neamţ, cererile pentru rezolvarea situaţiilor speciale în cazul repartizării elevilor la liceu. Este vorba despre: situaţii medicale speciale, schimburi de elevi, redistribuirea candidaţilor gemeni, distribuire sau redistribuire pe locuri rămase libere, pentru apropiere de domiciliu, corectarea unor erori de transcriere greşită în baza de date computerizată a opţiunilor exprimate de elevi etc. Rezultatele se vor afişa la sediul ISJ Neamţ pe 31 iulie.

După prima etapă de repartizare computerizată, în liceele din Neamţ au mai rămas 219 locuri libere, dintre care 89 la liceele din Roman şi din împrejurimi. În Roman, cu cele mai mari medii s-a intrat la Colegiul Naţional „Roman Vodă”, 8,39 fiind cea mai mică medie a unui elev acceptat la acest liceu, la profilul Filologie, în timp ce la multe alte licee din oraş s-a intrat cu medii sub 5.

Cea de-a doua etapă de repartizare computerizată va avea loc pe 23 iulie, iar cea de a treia în zilele de 3 şi 4 septembrie.

Comentarii

WORDPRESS: 0