Proiecte spectaculoase de picturi murale pentru clădirile din Roman

HomeCultural

Proiecte spectaculoase de picturi murale pentru clădirile din Roman

Și în acest an, romașcanii pot participa activ la deciziile care se iau pentru comunitate, putând vota, până pe 11 iunie, pentru unul dintre cele cinci proiecte propuse pentru a fi finanțate în cadrul celei de-a treia campanii privind bugetarea participativă, din suma de 200.000 de lei alocată de administrația publică locală în acest scop.

Unul dintre proiectele pentru care romașcanii pot vota în acest an este „Art garden – proiect de realizare a unor picturi murale de mari dimensiuni”. „Art Garden este un proiect susținut de Federația Tinerilor din Neamț care, exact cum spune și numele, presupune o grădină de artă. Artiști talentați vor realiza picturi murale pe diverse clădiri diferite din Roman (ca în imaginile de mai jos). Pentru ca acest proiect sa fie implementat de către Primăria Roman e nevoie de ajutorul tău. Intră pe acest link, http://bit.ly/ARTGARDEN, și susține-ne cu votul tău. Împreună putem schimba imaginea orașului!”, este mesajul transmis de realizatorii proiectului.

Aceștia au postat pe pagina „Art garden” proiecții spectaculoase despre cum ar putea arăta unele dintre clădirile din Roman dacă proiectul lor va fi declarat câștigător:

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • Mihai 1 an ago

    Cand blocurile erau proprietate de stat, vrei-nu vrei, puteai avea pe bloc portretul tovarășului N.C. Acum cand sunt proprietate privată, este musai să ceri acordul proprietarilor, daca vor cumva sa aiba pe fațada un bărbos. Eu, personal, nu vreau.

  • Vali 1 an ago

    Cand nu esti in stare nici sa intretii fatada cladirile construite de altii, indemni copii sa le murdareasca. Acesta e nivelul intelectual si gospodaresc al persoanelor „alese” sa ne reprezinte!