Ca în fiecare început de săptămână, Ziarul de Roman vă prezintă preţurile principalelor produse din Piaţa Centrală. În această perioadă sunt 14 produse de sezon, iar foarte mari diferenţe la preţ faţă de săptămâna precedentă nu sunt.
Kilogramul de cartofi se vinde cu preţurile între 1 şi 1,5 lei, în timp ce 2 lei costă ceapa şi dovleceii. Morcovii şi roşiile costă 2,5 – 3 lei pe kilogram, în timp ce fasolea păstăi s-a mai ieftinit, kilogramul costând 4 lei. Vinetele costă 5 – 6 lei pe kilogram, iar castraveţii se vând cu 3 lei pe kilogram. Varza costă doar un leu, în timp ce ardeiul gras costă între 3 şi 4,5 lei pe kilogram. Legătura de verdeţuri costă 0,5 lei. La capitolul fructe, au dispărut merele, iar caisele costă între 6 şi 7 lei pe kilogram. Pepenii îşi păstrează preţul, de 2 lei pe kilogram.
Comentarii