Premiile „Alfa” și „Omega” au rămas la Roman

Elevii romașcani au luat cele mai multe dintre premiile puse în joc la concursurile interjudețene de matematică „Alfa” și „Omega” desfășurate sîmbătă la Roman.

 

 

Ocupanții locurilor I, II și III au primit premii în bani, 150 de lei pentru premiul I, 100 pentru premiul II și 50 pentru premiul III. Premiile au fost înmînate de primarul Romanului, profesorul Laurențiu Leoreanu. Concursul „Alfa”, destinat elevilor care studiază la profilul tehnic și resurse naturale și protecția mediului, ajuns la ediția cu numărul XI, a fost găzduit de Colegiul Tehnic „Petru Poni”.

Cîștigători au fost, la clasa a IX-a, George Răzvan Iacob, premiul I, Vasile Murariu, premiul II, Mihai Florin Țocu, premiul III, toți de la Colegiul Tehnic „Petru Poni”. La clasa a X-a, premiul I l-a obținut Ana Loredana Ciulin, de la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, premiul II – Alexandru Ardeleanu, de la Grupul Școlar „Vasile Sav”, iar premiul III i-a revenit Andreei Lucaci, de la Colegiul Tehnic „Petru Poni”. La clasa a XI-a, premianți au fost Dănuț Papuc, de la Grupul Școlar „Ion Mincu” din Vaslui – premiul I, Cornel Troncuță de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” din Galați – premiul II, și Emanuela Imbrișcă, de la Colegiul Tehnic „Petru Poni” – premiul III. La clasa a XII-a, premiile au mers la Grupul Școlar „Vasile Sav”, fiind obținute de Gabriel Enășoaie, Ana Dancă și Iustin Petrișor.

Concursul „Omega”, aflat la ediția cu numărul VIII, adresat elevilor de la profilul servicii, a fost găzduit de Colegiul Tehnic „Danubiana”. Cei mai buni au fost Sebastian Nicolae Croitoriu (Grup Școlar Economic Administrativ Iași), Antonia Lucaci și Liliana Ghiuzan (Colegiul Tehnic „Petru Poni”) la clasa a IX-a, Cosmin Marian Butnaru (Colegiul Tehnic „Danubiana”), Vlad Constantin Turcea (Colegiul Tehnic „Petru Poni”) și Ionuț Marian Moraru (Pașcani), la clasa a X-a, Georgiana Mariana Drăgan, Georgiana Mădălina Vacaru (ambele de la Grup Școlar Administrativ Piatra Neamț) și Silviu Iulian Constantinescu (Colegiul Tehnic „Miron Costin”), la clasa a XI-a, și Irina Hoșliag (Grup Școlar Administrativ Iași), Ana Rusu (Colegiul Tehnic „Miron Costin”) și Mihai Avram (Grup Școlar Administrativ Piatra Neamț), la clasa a XII-a. În cele două concursuri au fost înscriși 200 de elevi din Neamț, Iași, Vaslui și Galați.


COMENTARII

WORDPRESS: 0