HomeEducatie

Premii pentru elevii de la Clubul Copiilor Săbăoani

Lucrările elevilor au fost apreciate la concursuri din județ și din țară.

 


Lucrările elevilor Clubului Copiilor și Elevilor Săbăoani au fost premiate la concursuri organizate în județ și în țară. La concursul județean de artă plastică pentru elevi intitulat „ProArte” din Piatra-Neamț au fost premiați elevii: Daniela Simona Antoci și Cosmin Farcaș (locul I), Iosif Vîrgă și Gabriel Țipu (premiul special al juriului). Elevii premiați fac parte din cadrul Cercului de tapițerie, coordonat de profesoara Maria Robu. La același concurs au fost premiați și elevii pregătiți de profesoara Cristina Miron: Carina Bulai (Locul I) la icoană pe sticlă și împletituri, Octavian Bulai și Ionuț Pușcașu (premiul special al juriului) la icoană pe vatră, Eliza Diac (locul I și premiul special al juriului) la împletituri și pictură naivă, Alexandra Dumea (premiul special al juriului) la pictură naivă, și Augustin Cobzariu (premiul special al juriului) la icoană pe sticlă.

Participarea elevilor la concursul național „Avem o singură planetă”, din județul Ialomița, le-a adus acestora alte premii. Locurile I au fost obținute de elevii: Veronica Robu, Delia Susanu, Marian Matieș, Martin și Augustin Cobzariu, Andrei Niculae Robu, Alexandru Antoci, Diana Eliza Diac și Ana-Maria Tamaș. Locul II a fost obținut de elevii: Alina Burcă, Cosmin Țurcanu, Paula Dancă, Alina Bianca Mitoc, Denisa Enășcuț și Adina Gherguț.

Elevii premiați desfășoară activitățile din cadrul clubului sub îndrumarea profesorilor Maria Robu, Cristina Miron și Ioan Țilică. Cinci elevi ai Clubului Copiilor din Săbăoani s-au aflat printre premianții concursului internațional de creativitate „Flori de primăvară” din Zalău: Augustin Cobzariu (locul I), Marian Matieș (locul II), Denisa Bălan (locul III). La concursul național de creație artistico-plastică „Vine, vine primăvara”, de la Buzău, elevii Adelina Băsescu și Alina Bianca Mitoc au obținut locul II. „Premiile obținute de elevii noștri sînt rezultatul strădaniei și interesului de care au dat dovadă în timpul activităților desfășurate în cadrul Clubului”, a declarat profesoara Maria Petruț, directoarea Clubului Copiilor din Săbăoani.

Comentarii

WORDPRESS: 0