HomeEducatie

Pregătire pentru bacalaureat la „Petru Poni”

Candidații care vor să se pregătească pentru cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat pot participa la cursurile de pregătire ce vor avea loc gratuit în centrele organizate de Inspectoratul Școlar Județean Neamț.

 

La nivel de județ vor funcționa trei centre de pregătire, la Liceul Comercial „Spiru Haret” în Piatra Neamț, la Colegiul Tehnic „Petru Poni” din Roman (foto) și la Liceul Economic „Vasile Conta” în Tîrgu Neamț.
Centrele au fost desemnate în funcție de poziția lor în oraș și nu în funcție de procentul de promovabilitate obținut la bacalaureat.
Orele de pregătire se vor desfășura în zilele de 25 și 26 iulie și 1, 2, 8,9, 12 și 13 august, în fiecare zi fiind programate atît ore de matematică, cît și de limba română, acestea fiind disciplinele la care au ratat examenul cei mai mulți dintre candidați.
Candidații care își manifestă dorința de a urma programul de pregătire se vor înscrie, pe 25 iulie, la centrul de pregătire sau la unitatea de învățămînt pe care au absolvit-o, în baza unei cereri care va fi depusă la secretariat.
Pe baza acestor solicitări va fi întocmit un catalog de prezență, care va fi semnat atît de candidați, cît și de profesorii care susțin pregătirea.

Comentarii

WORDPRESS: 0