HomeEducatie

Pregătire pentru BAC și în Săptămîna Mare

Elevii din ultimul an de liceu de la Colegiul Tehnic „Miron Costin” sînt așteptați la școală, pentru pregătirea examenului din vară, chiar dacă este vacanță.

 

 

Inițiativa aparține profesoarei de limba română Ana Maria Zăloagă, care a „sunat clopoțelul” din cea de-a doua zi de vacanță.

„Eu am considerat că este în interesul elevilor să menținem viu, chiar și pe perioada vacanței, spiritul de echipă și interesul pentru pregătire. Cele două săptămîni de vacanță care vin după săptămîna de «Școală altfel» – în care, de asemeni, nu s-au făcut cursuri – reprezintă o perioadă de timp prea îndelungată în care elevii să nu ia contact cu modelele de subiecte pentru examenul de bacalaureat. M-a surprins în mod plăcut numărul mare de elevi care au răspuns invitației mele, ceea ce mă face să cred că inițiativa mea a fost binevenită. Roadele acestei pregătiri le vom culege în vară, cînd sperăm să avem rezultate meritorii la examenul de bacalaureat”, a spus profesoara Ana Maria Zăloagă, care a declarat că va continua pregătirea pe perioada vacanței de Paște atît timp cît va avea un semnal pozitiv din partea elevilor.

  [sam id=”3″ codes=”true”]

 

Comentarii

WORDPRESS: 0