Prima paginăPe scurt

Plimbarea cu scuterul i-a adus un dosar penal * Cu permisul suspendat * Circula fără numere de înmatriculare

Dimensiune text

Plimbarea cu scuterul i-a adus un dosar penal

 

În ziua de 25 aprilie, în jurul orei 12.50, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Cordun, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada Vasile Alecsandri, din satul Pildeşti, l-au depistat în trafic pe Pavel C., de 33 de ani, din comuna Cordun, în timp ce conducea un moped fără a fi înregistrat şi fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat şi conducerea pe drumurile publice a unui moped de către o persoană, fără a poseda permis de conducere.

 

Cu permisul suspendat

 

Joi, 25 aprilie, în jurul orei 18.30, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Serviciului Rutier Neamţ l-a depistat în trafic, pe strada Ștefan cel Mare, din Roman, pe Petrache G., de 27 ani, din Roman, care conducea un autoturism deşi avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Circula fără numere de înmatriculare

 

În ziua de 25 aprilie, în jurul orei 20.10, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Roman l-au depistat, pe bulevardul Republicii, din Roman, pe Constantin N., de 57 de ani, din Roman, care conducea un autoturism, având valabilitatea numerelor de înmatriculare expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0