HomePe scurt

Hoți prinși la timp. Bătrînel băut la volan. Arestat pentru tîlhărie și furt calificat

Hoți prinși la timp

Vineri seara, în jurul orei 18.00, Secția 3 Poliție Rurală Săbăoani a fost sesizată, prin 112, de un bărbat, în vîrstă de 54 de ani, din Roman, despre faptul că a surprins doi tineri care încercau să pătrundă, prin efracție, în locuința sa și care, cînd l-au văzut, au fugit către municipiul Roman. Casa bărbatului se află la ieșirea din municipiul Roman, către Cordun, iar hoții au sperat că vor putea da lovitura fără probleme. În temeiul sesizării, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Roman i-a depistat pe cei doi, care au fost identificați ca fiind Marian A., de 20 de ani, din comuna Dumbrava Roșie, județul Neamț, și Nicolae N., de 21 de ani, din Piatra Neamț. Cei doi suspecți au fost reținuți pe bază de ordonanță de reținere, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat. Suspecții au fost prezentați Parchetului de pe lîngă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă. S-a dispus respingerea propunerii și cercetarea suspecților în stare de libertate.

 

Arestat pentru tîlhărie și furt calificat

În ziua de 10 februarie, Gheorghiță T., de 21 de ani, din comuna Cordun, a fost prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă. Instanța a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tîlhărie și furt calificat, în dauna a două femei din municipiul Roman.

 

Alertă la Hotel Roman

Vineri, 10 februarie, în jurul orei 20.00, pompierii romașcani au fost alertați să intervină la Hotelul Roman, pentru că de la o centrală termică ieșea fum. Echipajul de pompieri a fost întors din drum, problema fiind rezolvată de angajații hotelului.

 

Avarie la conducta de gaz

Sîmbătă, la ora 13.14, pompierii romașcani au asigurat măsuri PSI (protecție și stingerea incendiilor) pe strada Aprodu Arbore. În zonă era o conductă de gaz avariată, iar pompierii au asigurat zona pînă cînd o echipă a E.ON Gaz a intervenit pentru a remedia situația.

 

Bătrînel băut la volan

În ziua de 11 februarie, în jurul orei 17.45, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Roman pe Neculai I., de 76 de ani, din Roman, care conducea un autoturism avînd în aerul expirat o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibației de alcool în sînge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Comentarii

WORDPRESS: 0