A rămas fără coșul de fum. Conducea fără permis. Bulgar prins la Horia

A rămas fără coșul de fum

Miercuri, la ora 11.22, Detașamentul de Pompieri Roman a fost alertat și a intervenit cu un ofițer, cinci subofițeri și o autospecială pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit în podul locuinței lui Mihai L., din satul Tețcani, comuna Gherăești. Incendiul a fost cauzat de coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile. Au ars zece kilograme de deșeuri textile și un metru liniar de scîndură. S-a deteriorat coșul de fum. La intervenție a participat și SVSU Gherăești.

 

Conducea fără permis

În ziua de 8 februarie, în jurul orei 15.25, o patrulă de polițiști din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat pe Marius C., de 26 ani, din municipiul Roman, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Republicii, din Roman, fără a poseda permis de conducere. Pe numele tînărului, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

 

Bulgar prins la Horia

În ziua de 8 februarie, în jurul orei 16.45, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Roman l-a depistat, pe DN 2, în afara localității Horia, pe Hristov M., de 48 ani, din Bulgaria, care conducea un autoturism ce tracta o semiremorcă tip rulotă avînd numerele de înmatriculare expirate din data de 7 februarie. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.


COMENTARII

WORDPRESS: 0