Hoți identificați. A intrat în căruță

Hoți identificați

 

În data de 16 martie, polițiști din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Roman au efectuat investigații în comuna Sagna, pentru depistarea unor persoane suspecte de furturi.

Cu această ocazie, polițiștii i-au depistat pe Emilian E., de 20 de ani, și Claudiu R., de 19 ani, ambii din comuna Sagna, suspectați că în anul 2008 au sustras două contrașine de pe relația de cale ferată Roman – Sagna, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 2.368,96 lei, iar în anul 2011 – 87 metri liniari de cablu interurban TTR de pe relația de cale ferată Sagna – Vulpășești, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 4.370,26 lei, și șapte coloane telefonice de pe relația de cale ferată Roman – Săbăoani – Mircești, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 3.212,45 lei. Cei doi au fost identificați cu ajutorul polițiștilor de la Secția de Poliție Rurală nr. 7 Roman. Oamenii legii l-au prins pe Emilian E. după ce acesta, împreună cu doi amici, a furat o baterie de autoturism în noapte de 15 spre 16 martie.

 

A intrat în căruță

 

O tînără din comuna Horia s-a ales cu dosar penal, după ce a accidentat o persoană dintr-o căruță. În ziua de 18 martie, în jurul orei 11.10, pe DN 15D, în afara localității Bălănești, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea ușoară a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Elena T., de 24 de ani, din comuna Horia, conducea un autoturism, pe DN 15D, în afara localității Bălănești, nu a păstrat o distanță corespunzătoare și a intrat în coliziune cu o căruță, care circula în fața sa, pe aceeași direcție de mers. Din accident a rezultat rănirea ușoară a unei pasagere din căruță, Mariana L., de 35 de ani, din comuna Bîrgăuani, care a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial și plăgi excoriate pe față și mîna dreaptă. Cercetările sînt continuate de Serviciul Rutier Neamț.

 

A căzut în beci

 

Duminică seara, în jurul orei 18.00, pompierii de la Detașamentul de Pompieri Roman au fost solicitați să intervină pentru a ajuta o bătrînă care căzuse într-un beci adînc de patru metri. Pompierii au ajutat persoana să iasă din beci, după care victima a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență Roman cu o ambulanță aparținînd Serviciului Județean de Ambulanță Neamț.


COMENTARII

WORDPRESS: 0