Prima paginăPe scurt

Cu ochii pe pescari. Circula fără numere. Băut și fără permis

Dimensiune text

Cu ochii pe pescari

 

Polițiștii din mediul rural sînt, în această perioadă, cu ochii pe pescarii amatori. În doar două zile, polițiștii de la o singură secție de poliție au descoperit trei persoane care intenționau să pescuiască în rîul Siret, cu plase. Ultimul pescar a fost găsit de polițiști vineri, 16martie. În jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Roman s-au sesizat din oficiu și l-au prins pe Anton P., de 68 ani, din comuna Doljești, în timp ce se afla pe malul rîului Siret, între localitățile Sagna și Buruienești, avînd fără drept asupra sa o plasă de pescuit cu ochiuri, confecționată din fir semisintetic, cu dimensiunea de doi metri pătrați, cu care intenționa să pescuiască în albia rîului Siret. Bărbatul nu este membru al vreunei asociații a vînătorilor și pescarilor sportivi din România. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru deținerea de către persoane neautorizate a uneltelor de pescuit.

 

Circula fără numere

 

În seara de 16 martie, în jurul orei 19.40, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Săbăoani l-au depistat pe Sergiu M., de 21 ani, din comuna Cordun, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Scînteii, din comuna Săbăoani, avînd numerele de înmatriculare expirate din data de 25 octombrie 2011. Acestuia i s-a întocmit dosarul penal.

 

 

Conducea băut

 

În seara de 17 martie, în jurul orei 20.37, o patrulă din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat, pe DJ 207C, în comuna Ion Creangă, pe Ioan H., de 51 ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism avînd o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul avînd o alcoolemie peste limita legală.

 

Băut și fără permis

 

În seara de 17 martie, în jurul orei 23.45, o patrulă din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat, pe bulevardul Roman Mușat, din Roman, pe Marius M., de 22 ani, din comuna Botești, în timp ce conducea un autoturism avînd o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tînărul se afla în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul avînd o alcoolemie peste limita legală și avînd permisul de conducere suspendat.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0