Prima paginăPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

250 de păsări au ars de vii la Horia

Duminică, 24 mai, la ora 3.49, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la un adăpost de animale ce aparţine unei firme din Horia. La locul indicat s-au deplasat 13 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. La sosirea militarilor, incendiul cuprindea acoperişul adăpostului de animale, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, o magazie, două boxe ale garajului şi componentele compartimentului motor al unui autoturism. Pompierii au acţionat timp de aproape două ore pentru stingerea incendiului. În incendiu au ars 250 de păsări, 150 de metri pătraţi de acoperiş, o magazie, două boxe, pe o suprafaţă de aproximativ 45 de metri pătraţi. Cauza probabilă a incendiului a fost un conductor electric neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.

Un copil de opt ani a dat foc la o magazie de lemne 

Un alt incendiu a izbucnit duminică, la ora 15.12, la o magazie de lemne a unei gospodării din Gherăeşti. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, şi doi voluntari ai comunei Gherăeşti. Forţele de intervenţie au lichidat incendiul în scurt timp, în limitele găsite. În urma evenimentului au ars aproximativ 100 de kilograme de lemn de foc. Incendiul a fost generat, probabil, de nepotul proprietarului, în vârstă de opt ani, care s-a jucat cu focul.

Un schizofrenic a încercat să se sinucidă

Duminică seara, în jurul orei 20.00, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ a fost solicitat la locuinţa unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din Buruieneşti, care a încercat să se sinucidă. Potrivit personalului medical ajuns la faţa locului, bărbatul, care suferea de schizofrenie, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a înjunghiat în regiunea precordială. Pacientul a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, pentru a beneficia de îngrijiri medicale de specialitate.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0