Pe scurt

Dimensiune text

Tăiau copaci fără drept

Un adult şi un minor au fost prinşi de poliţişti în timp ce tăiau arbori din pădurea din Dealul Mărului. Cei doi, un bărbat de 32 de ani şi un minor de 15 ani – ambii din Gâdinţi, au fost prinşi în flagrant de poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 7 de Politie Rurală Sagna, care au acţionat împreună cu personal din cadrul Ocolului Silvic Horia. Arborii de jugastru sustraşi au fost confiscaţi şi predaţi în custodia reprezentantului Ocolului Silvic Horia. În cauză, poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori.

Plimbare terminată la spital

Doi adolescenţi, de 17 şi 14 ani, au ajuns la spital cu răni serioase, după o plimbare cu scuterul. Cel care conducea scuterul era tânărul de 17 ani. Plimbarea a avut loc pe DC 64A, în localitatea Poienile Oancei. „Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 17 ani conducea un moped neînregistrat, pe DC 64A, având direcţia de deplasare dinspre Stăniţa către centrul localităţii Poienile Oancei, nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-un segment de drum în curbă la dreapta, a pierdut controlul mopedului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard din lemn. Din accident a rezultat rănirea tânărului de 17 ani şi a pasagerului, un minor de 14 ani”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

Tânărul pasager a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunoştinţă, s-a lovit în partea stângă a corpului, la abdomen, dar şi la genunchi. Și conducătorul mopedului a avut pierdere de cunoştinţă, ambii răniţi fiind transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Municipal de Urgenţă din Roman. În urma cercetărilor, s-a stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere, iar acum este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînregistrat, fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0