Minori arestați. Incendiu în beci. Transportat la spital

Minori arestați

 

Doi dintre cei șapte tineri care, în noaptea de 3 spre 4 martie, au furat 300 de metri de cablu telefonic dintre localitățile Boghicea și Slobozia au fost arestați preventiv. Cinci dintre autorii furtului au fost prinși de polițiști joi, în aceeași zi tinerii fiind prezentați Parchetului de pe lîngă Judecătoria Roman. Instanța a dispus reținerea a doi dintre făptăși pe o perioadă de 15 zile, întrucît cei reținuți sînt minori. Alți doi tineri sînt căutați în continuare de polițiști. Despre unul dintre ei, oamenii legii au informații că ar fi deja în Turcia.

 

Transportat la spital

 

Joi, 15 martie, la ora 11.20, paramedicii romașcani au fost alertați și s-au deplasat pe strada Bucovina, din municipiul Roman, pentru a acorda primul ajutor calificat lui Constantin C., în vîrstă de 32 de ani. Ajunși la locul intervenției, salvatorii au găsit pacientul în curtea locuinței personale, prezentînd o criză de epilepsie și etilism acut. Paramedicii i-au investigat funcțiile vitale, i-au acordat primul ajutor calificat, i-au administrat oxigen, l-au monitorizat EKG și l-au transportat la spital.

 

Incendiu în beci

 

Joi seara, la ora 21.29, pompierii militari romașcani au fost alertați și au intervenit pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit în pivnița unei locuințe, aparținînd Elenei T., din localitatea Cordun.

Incendiul a fost cauzat de o lumînare aprinsă uitată în pivniță. Cei cinci pompieri militari sosiți la fața locului în doar șase minute, cu o autospecială, au lichidat incendiul, care a afectat ambalaje, canistre și butoaie din material plastic depozitate în pivniță.


COMENTARII

WORDPRESS: 0