HomePe scurt

Pe scurt

Educaţie prin hotărâre judecătorească

În ziua de 21 aprilie, lucrătorii Postului de Poliţie Horia au depistat un tânăr de 19 ani, din comună, împotriva căruia Judecătoria Sector 3 Bucureşti a dispus măsura educativă de internare într-un centru de detenţie pentru o perioadă de trei ani şi şase luni. Acesta a fost internat la Centrul de Reeducare Tichileşti, judeţul Brăila.

Băut şi fără permis

Marţi seară, la ora 19.45, un echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Dulceşti a depistat, pe DJ 157I, pe raza localităţii Ruginoasa, un bărbat de 37 ani, din comuna Ruginoasa, care emana halenă alcoolică. Conducătorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest sau să i se recolteze probe biologice. Totodată, poliţiştii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere. Conducătorul auto este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuz de recoltare probe biologice

Accidentat uşor

Un pieton de 26 de ani, din comuna Horia, a fost accidentat uşor, marţi la amiază, pe drumul judeţean DJ 157, pe raza localităţii Horia. Tânărul a traversat strada fără să se asigure şi a fost lovit de autoturismul condus de un bărbat de 31 de ani din Roman.

Comentarii

WORDPRESS: 0