Prima paginăPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Graba l-a trimis la spital

Luni după-amiază, în jurul orei 17.13, romaşcanii care se aflau în zona Pascal au fost martorii unui eveniment rutier nedorit. Un tânăr, de 20 de ani, din Gherăeşti, care conducea un autoturism dinspre Casa Căsătoriilor către intersecţia străzii Dobrogeanu Gherea cu strada Cuza Vodă, a accidentat un bătrân de 60 de ani care a vrut să treverseze zona prin loc nepermis. Șoferul abia trecuse de intersecţia străzii Dobrogeanu Gherea cu bulevardul Roman Muşat. La momentul producerii accidentului, semafoarele din intersecţie funcţionau, iar trecerea pentru pietoni era foarte aproape. Bărbatul accidentat s-a ales cu o fractură şi a fost transportat la Spitalul Roman, pentru îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporala din culpă.

Pozitiv la etilotest

Un bărbat din Boghicea s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat de poliţişti că s-a urcat băut la volan. Întâmplarea a avut loc luni seară, în jurul orei 20.00, atunci când poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bâra şi Postului de Poliţie Stăniţa, aflându-se în exercitarea serviciului de patrulare, au depistat în flagrant un bărbat de 32 de ani, din Boghicea, care conducea un autoturism pe DJ 207A, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Căutat în ţară, găsit la Roma

Un bărbat din Gâdinţi nu a scăpat de braţul lung al legii, chiar dacă se afla la mii de kilometri distanţă de ţară. Pe 12 martie, o escortă formată din poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Neamţ şi lucrătorii Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională l-au preluat pe Dănuţ F., de 27 de ani, din Gâdinţi, care poseda mandat de arestare europeană. Aceasta a fost dat în urmărire internaţională pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînregistrat şi fără permis de conducere, fiind depistat de autorităţile italiene în Roma, în cadrul unui control în trafic. Judecătoria Roman l-a condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare pentru faptul că, în 1 mai 2013, inculpatul a condus pe DN 15D un tractor ce tracta o remorcă neînregistrată şi fără a poseda permis de conducere. Persoana a fost preluată de către poliţişti şi predată reprezentanţilor Agenţiei Naţionale a Penitenciarelor.

COMENTARII

WORDPRESS: 0