Copil opărit. Zi cu ghinion

Zi cu ghinion

 

Marți, 13 martie, a fost zi cu ghinion pentru un șofer din Roman. Dragoș R., în vîrstă de 32 de ani, se deplasa pe drumul județean DJ 207A, de la Roman către Sagna. La un moment dat, conducătorul auto nu a respectat distanța regulamentară față de un autoturism aflat în fața sa și a intrat în coliziune cu automobilul condus de Paul A., în vîrstă de 44 ani, din comuna Doljești. Din accident a rezultat rănirea ușoară a unui minor aflat în autoturismul condus de Paul A. Copilul, în vîrstă de nouă ani, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut și o contuzie la coloana cervicală. În acest caz, cercetările sînt continuate de Biroul Rutier Roman.

 

Copil opărit

 

Un copil de trei ani din satul Veja, comuna Stănița, a trecut marți, 13 martie, printr-o suferință greu de îndurat chiar și pentru un adult.

Părinții săi au pus o oală de apă la fiert pe plita sobei și și-au continuat treburile prin gospodărie. La un moment dat, fratele micuțului a dat peste oala cu apă clocotită și a răsturnat-o peste copilul de trei ani.

Imediat după întîmplare, părinții au sunat la 112, iar un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Roman s-a deplasat la fața locului. Cînd au ajuns la locuința minorului, paramedicii romașcani au constatat că micuțul prezenta arsură de gradul I la cot și antebrațul drept, produsă de lichidul fierbinte. Paramedicii l-au evaluat din punct de vedere medical, i-au aplicat pansamente, i-au acordat primul ajutor și l-au transportat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Roman pentru a beneficia de asistență medicală de specialitate.


COMENTARII

WORDPRESS: 0